Krijg jij ook geen genoeg van Noah Centineo? Plan dan snel een meidenavondje met je besties, want met MM’s filmtips genieten jullie de hele avond van deze hunk.

 

To All The Boys I’ve Loved Before

Lara Jean, per ongeluk verstuurde liefdesbrieven en de super knappe Peter. Do we need to say more? Hier is jouw crush natuurlijk allemaal mee begonnen.

Nog heel even geduld: in februari 2020 komt eindelijk deel 2. Yay!

 

SPF-18

Een zomerse film + Noah Centineo zonder shirt! Heerlijk om te kijken terwijl het buiten keihard regent. Vier tieners passen de hele zomer op het strandhuis van een celeb. Gaat dit wel goed?

 

Sierra Burgess Is a Loser

Sporter Jamey – gespeeld door Noah – denkt dat hij contact heeft met een knappe cheerleader, maar eigenlijk stuurt hij berichtjes aan Sierra, een onpopulair tienermeisje. Zij is tot over haar oren verliefd op hem.

 

Swiped

Lance – gespeeld door Noah – ontwikkelt met zijn klasgenoot James een dating app. Wanneer James spijt krijgt, is het al te laat en zijn er al relaties en problemen ontstaan. Hoe lossen ze dit op?

 

The Perfect Date

Brooks – gespeeld door Noah – heeft dringend geld nodig voor zijn studie. Hij maakt een app waarmee mensen hem kunnen inhuren als nepdate met alles erop en eraan. Dit gaat een tijdje goed, totdat er echte gevoelens bij komen kijken.

 

Funny weetje: Noah is ook te zien in de videoclip Havana van Camila Cabello. Spot jij hem?

 

Beeld: Brunopress

 

Yay, meer Noah Centineo: