Heb jij een saaie vakantiedag? Neem dan nu je vader, zus of bestie in de maling! Deze pranks hebben de 100 procent slappe lach garantie!

Ahhhh, een spin!
Wil je niet investeren in een enge fopspin? Pak dan het kroontje van een tomaat en leg die stiekem bij je vader op z’n schouder. Tik ‘m aan en roep hard: Ieks, een spin!

Boe
Heeft je zus hoge nood? Ren op de camping naar het toiletgebouw en verstop je achter de deur. Zodra ze binnenkomt, laat je haar schrikken: SURPRISE!

Beetje flauw
Dit is een klassieker: laat net voordat je gaat slapen het luchtbed van je broertje leeglopen. Vergeet niet het dopje er terug op te doen. Geintjuh….

Getver
Ligt je vader een middagtukkie te doen in de zon? Spuit wat scheerschuim of slagroom op z’n hand. Kriebel daarna met een grasspriet langs z’n neus. Lachen maar!

Bruine douche
Komen jij en je zus net van het strand? Grote kans dat ze meteen onder de douche springt. Plak snel een theezakje met plakband onder de douchekop. En, gaat ze gillen?

Muzikale verrassing
Fluister de DJ van de campingdisco in dat je vakantievriendin vandaag jarig is. Opeens zingt iedereen happy birthday voor haar.

Computer probleempje
Maak een screenshot van het bureaublad en stel deze in als bureaublad achtergrond. Verberg alle snelkoppelingen die normaal op het bureaublad staan. Wedden dat je moeder niet snapt waarop ze moet klikken?!

Tip
Als je een prank uithaalt, kan je ook een grap terugverwachten.

Beeld: Disney