Thundermans actrice Kira Kosarin is dit weekend heel veel te zien op Nickelodeon. Lees snel verder om erachter te komen waarom!

Droomkamers

Speciaal voor het Nickelodeon programma ‘Droomkamers’ heeft Kira Kosarin een bezoekje gebracht aan Nederland. Kira gaat namelijk iemand bijzonders verrassen met een slaapkamer make-over! Hoe cool is dat? Wij vroegen Kira hoe haar kamer eruit ziet: “Ik heb van mijn appartement mijn droomkamer gemaakt met veel wit en marmer, dat vind ik heel erg mooi. Mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis is veranderd in de logeerkamer haha!”  Bekijk de speciale aflevering van droomkamers op zondag 25 november om 17:30 op Nickelodeon.

De Thundermans 

Je kent Kira vast als Phoebe van De Thundermans. De opnames zijn helaas al afgelopen, maar de afleveringen zijn nog steeds op Nickelodeon te zien.”Ondanks dat de opnames zijn afgelopen, voel ik me nog steeds Phoebe! Ik ben als haar opgegroeid.” Dit weekend is er een marathon van de serie te zien op tv! Op zaterdag 24 november en zondag 25 november is Kira te zien vanaf 11:30 op Nickelodeon. Ga jij Droomkamers en De Thundermans kijken dit weekend?

Lees ook:

Beeld: Viacom Nickelodeon