Benieuwd wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check snel jouw horoscoop voor 21 t/m 27 oktober.

Waterman
21 januari – 18 februari

Jij hebt het superdruk. Jouw herfstvakantie heb je helemaal vol gepland met gezellige sleep-overs en filmavondjes. Vergeet niet uit om uit te rusten, haha!

Vissen
19 februari – 20 maart

Ieeeks, dit is het seizoen van griezelige spinnen. Let goed op deze week, want je wil natuurlijk niet dat ze in je coole schooltas kruipen.

Ram
21 maart – 20 april

Liefde hangt in de lucht! Die jongen bij muziek is zo schattig. Je houdt niet op met over hem te praten. Hihi, jouw besties kunnen er gelukkig wel om lachen.

Stier
21 april – 21 mei

Je merkt dat jouw broertje de laatste tijd niet zo lekker in z’n vel zit. Trakteer hem op jouw zelfgemaakte wafels met aardbeien en slagroom!

Tweelingen
22 mei – 21 juni

Heerlijk die vakantie. Jij komt weer helemaal tot rust, precies wat je nodig had! Vul een lekker warm bad met rozenblaadjes en geniet even van wat me-time.

Kreeft
22 juni – 22 juli

Aaah, jij gaat deze week zo leuk dromen! Misschien is Taylor Swift ineens je bestie en zit Niek Roozen bij jou in de klas. Hihi, sweet dreams girl!

Leeuw
23 juli – 23 augustus

Jij moet weer even opladen en niet zo veel aan school denken. Ga eens lekker het bos in en op zoek naar kastanjes. De bomen zien er zo mooi uit rond deze tijd.

Maagd
24 augustus – 23 september

Bah, jij hebt een hekel aan dit seizoen. Halloween, regen, beestjes, helemaal niks voor jou. Luister alvast naar kerstliedjes om in de winterstemming te komen.

Weegschaal
24 september – 23 oktober

Liefde overwint alles. Ziet die mega aardige boy je eindelijk staan? Het lijkt er wel op, hihi. Overwin je angst en praat met hem. Vraag bijvoorbeeld naar zijn vakantie.

Schorpioen
24 oktober – 22 november

Jij en jouw besties gaan een middagje shoppen in de stad. Wow, vind jij eindelijk die super schattige sokken waar je al zo lang naar zocht? Lucky you!

Boogschutter
23 november – 21 december

Oh oh, ziek, zwak en misselijk? Vraag je moeder om warme chocolademelk en mandarijntjes in te slaan. Voor je het weet ben je er weer bovenop.

Steenbok
22 december – 20 januari

You are feeling it! Deze week krijg je superleuk nieuws. Dat is wel een dans party op je kamer waard. Op welke nummers ga jij even lekker helemaal los?

Meer astrologie?

Check volgende week weer een gloednieuwe horoscoop!