Heb jij deze week super veel geluk en vraagt jouw crush je mee uit? Check snel jouw weekhoroscoop voor 14 t/m 20 oktober.

Waterman
21 januari – 18 februari
Eindelijk begin je te wennen aan de herfst. Gezellig binnen op de bank met een kop warme chocomel en een dekentje. Heerlijk!

Vissen
19 februari – 20 maart
Je ontdekt een nieuwe gave hobby en je gaat er helemaal voor. Super leuk! Maar denk je ook aan je schoolwerk?

Ram
21 maart – 20 april
Jij wil super graag naar dat ene concert, maar je zakgeld is alweer op. Doe wat klusjes voor je ouders en verdien zo je concertkaartjes.

Stier
21 april – 21 mei
Het is even niet zo fijn tussen jou en je bestie. Zeg snel sorry en koop iets liefs voor haar. Dan komt het vast weer helemaal goed.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Op school gaat het even niet zo geweldig. Plan een huiswerkdag in en zorg dat je alles afmaakt. Succes, het komt vast goed!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je voelt je niet helemaal top. Praat erover met je moeder of een van je besties. Je zult zien dat je je snel weer beter voelt!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jouw crush kijkt wel erg veel naar je deze week. Wees niet verlegen! Jij kan hem ook als eerste een leuk berichtje sturen.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je hebt super veel zin in Halloween, maar nog even geduld. Kom nog meer in de stemming met enge films en bedenk alvast je outfit.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Deze week heeft je vriendje een verrassing voor je. Super leuk! Als je geen verkering hebt, kan het zomaar zijn dat jouw crush je verrast.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Je krijgt een super goed cijfer terug op school. Goed bezig! Als je zo doorgaat, ga je met gemak over naar de volgende klas.

Boogschutter
23 november – 21 december
Het geluk lacht je toe deze week. Jullie eten thuis elke dag iets lekkers en op school gaat het super goed. Lucky you!

Steenbok
22 december – 20 januari
Deze week voel je je heel creatief. Maak elke dag een leuke DIY en geef ze als cadeautjes aan je familie en vrienden. Super lief van je!

 

Meer astrologie?

Check volgende week zondag weer jouw horoscoop!