Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 11 t/m 18 augustus.

Waterman
21 januari – 18 februari
Hè, je bent deze week enorm vergeetachtig. Zet je gedachten even op een rijtje en maak een handige to do list. Wedden dat je zo alles weer voor elkaar hebt?

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij en je bestie zijn echte crea bea’s in de keuken. Jullie bakken iets super lekkers. Deel jullie baksel met jullie opa’s of oma’s, die vinden het hartstikke gezellig als jullie langskomen.

Ram
21 maart – 20 april
Jij hebt deze week super veel geluk in de sale: je scoort een droom item! Misschien is dit wel dé perfecte outfit voor een date met die leuke boy…

Stier
21 april – 21 mei
Een bijzondere ontmoeting ligt voor je in het verschiet. Laat alles over je heen komen en wees jezelf. Dan kan het wel eens heel mooi voor je uitpakken…

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Het is vakantie, maar jij verveelt je te pletter. Ga er lekker op uit met je bestie of met familie. Maak er een geweldige zomer van, zodat je straks toffe weken hebt om op terug te kijken.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jij krijgt dat ene liedje echt níét uit je hoofd. Irritant! Het beste is om die leuke song even heel hard mee te zingen en mee te dansen. En maak een leuke Tik Tok!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
De laatste tijd heb je veel op de bank gezeten. Ga lekker zwemmen! Vergeet niet je super coole floatie mee te nemen naar het zwembad.

Maagd
24 augustus – 23 september
Jij draagt al een tijdje een geheim met je mee. Deel het met je bestie. Dat lucht op, en ze kan je vast super goed helpen.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Neem even een momentje voor jezelf om bij te komen. Doe een maskertje op en kijk een super fijne film of serie. Dan ben je binnen no time weer helemaal jezelf.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Je hebt een spannende afspraak. Een beetje zenuwen horen erbij, maar wees niet bang! Haal diep adem, het komt allemaal goed.

Boogschutter
23 november – 21 december
Je ouders zijn er niet helemaal bij met hun hoofd, ze hebben het erg druk. Probeer ze te helpen met een klusje in huis of met een dikke knuffel. Dat maakt ze weer helemaal happy!

Steenbok
22 december – 20 januari
O nee, iemand stelt je erg teleur. Trek je er niet te veel van aan, maar probeer het erover te hebben met diegene en praat het helemaal uit.

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk: