Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 28 juli t/m 3 augustus. 

Waterman
21 januari – 18 februari
Vakantie betekent tijd voor een vakantieliefde. Maar waar vind je die knappe crush? Kijk goed om je heen, deze week kan je diegene tegenkomen.

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij hebt het druk met hele leuke dingen, maar daardoor vergeet je je bestie. Stuur haar een berichtje dat je aan haar denkt. Ze mist je!

Ram
21 maart – 20 april
De sterren staan mega gunstig deze week, maar het komt je niet aanwaaien. Zoek deze week het geluk op, dan zit alles je mee.

Stier
21 april – 21 mei
Pfff. je baalt een beetje van deze low budget fase van je ouders. Verdien zelf iets, door bijvoorbeeld op te passen of een hond uit te laten.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Oeh, je weet nu weer waarom je zo uitkeek naar de vakantie! Alleen maar doen waar je zin in hebt, dat past heel goed bij jou. Lekker genieten!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Als jij die knapperd tegenkomt, merk je gelijk dat diegene jou ook wel ziet staan. Hou dat vast, want je gevoel klopt, alles lijkt wederzijds.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jij bent goed bezig deze week, als je afval tegenkomt op het strand of park ruim je het op en je let erop dat je zelf niets zomaar weggooit.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je ontmoet zo’n schattig beestje dat je een nieuw huisdier wil. Daar zitten je ouders niet op te wachten helaas. Kijk extra lieve filmpjes op YouTube!

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Jij bent een genie met accessoires. Van elke saaie outfit maak je met je zonnebril, sieraden, een sjaaltje of hoedje een high fashion look. Wow!

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Je krijgt van iemand een complimentje, maar neemt het niet zo serieus. Ho, ho, diegene zegt iets liefs en meent het echt, dus geloof het ook.

Boogschutter
23 november – 21 december
Het is echt niet erg om je te vervelen. Denk aan al die drukke schooldagen hiervoor. Geniet ervan dat je nu even helemaal niets hoeft te doen.

Steenbok
22 december – 20 januari
Een friend doet iets liefs voor je en ineens besef je weer waarom ze zo belangrijk voor je is. Je hebt veel geluk met een vriendin zoals zij!

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk: