Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 21 t/m 27 juli. 

Waterman
21 januari – 18 februari
Wow, jij bent zo blij dat het vakantietijd is. Het liefst ga je elke dag een ijsje halen bij de ijssalon en stop je de vriezer vol raketjes.

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij hebt zin om iemand te verrassen. Koop een leuk kaartje of bak iets lekkers en geef je bestie, oma of crush een flinke surprise!

Ram
21 maart – 20 april
Van mooie natuur word jij altijd happy. Vraag je ouders om een duinwandeling te maken, of neem een picknickmand mee naar het bos.

Stier
21 april – 21 mei
Deze week ben je extra gek op kleurrijke kleding: jouw outfits zijn elke dag een feestje! Super leuk, de zomertijd is perfect voor felle looks.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Mooi weer? Jij gaat gewoon binnen jouw favoriete serie kijken met lekkere popcorn erbij. Teveel zon is nergens goed voor, denk je. Lol!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jij reageert geïrriteerd op jouw bestie, terwijl ze eigenlijk niets fout heeft gedaan. Weet je zeker dat het de vervelende situatie waard is?

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je wordt helemaal gek van die ene appgroep. Zet ‘m snel op stil. In de vakantietijd hoef je je daar echt niet druk om te maken.

Maagd
24 augustus – 23 september
Wat ben je onhandig: je laat dingen vallen en struikelt over je eigen benen. Doe het wat rustiger aan, het is veel te warm om te rennen.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je ontmoet iemand waarmee je gelijk de slappe lach krijgt. Een goed teken: is dit een vriend(in) voor altijd? De komende tijd toont het.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Je merkt dat iemand zich aan je irriteert. Trek je er niks van aan, diegene zit eerder met zichzelf in de knoop en jij doet niets fout.

Boogschutter
23 november – 21 december
Oef, jij mist je bestie en je baalt ervan. Verzin een superleuk plan en nodig haar uit om mee te doen. Nu hebben jullie samen een doel!

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij kan alleen aan die knapperd denken, de rest vergeet je. Zelfs in je dromen ontkom je er niet aan. Schrijf je dromen eens op in een boekje.

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk: