Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 7 t/m 13 juli.

Waterman
21 januari – 18 februari
Je hebt geen zin in dat gesprek met je ouders, maar je weet dat het even moet. Kop op, jullie komen er zeker uit en dan is alles weer goed.

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij kijkt naar die boy en jouw hart gaat sneller kloppen. Oh oh, het is zo ver. Je bent in love en kan alleen maar aan hem denken.

Ram
21 maart – 20 april
Jij bedenkt deze week de allerleukste kledingcombi’s. Wow, je friends zijn jaloers op de leuke outfits die jij uit de kast trekt.

Stier
21 april – 21 mei
De hele week kijk je uit naar het weekend, want je hebt leuke plannen! Geniet ook van de andere dagen, er staat iets leuks te gebeuren.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Nee, jij begrijpt niet waarom je vriendinnen zo lastig doen. Jouw idee is toch de beste? Overtuig ze met goede argumenten.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jij krijgt deze week mega veel energie van muziek. Maak voor elke dag een andere playlist en geniet van je oude favoriete songs!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Geen tijd om te zeuren deze week, de dagen vliegen voorbij en er gebeuren allemaal leuke dingen. ‘s Avonds duik je moe, maar blij, je bed in.

Maagd
24 augustus – 23 september
Maak wat extra tijd voor je opa of oma. Diegene is altijd zo blij als je langskomt, dus verzin iets leuks om te doen of ga op visite.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Het is tijd voor een vrolijke, nieuwe look. Duik met je bestie je kast in en verzin toffe outfits, of ga samen shoppen en koop iets nieuws.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Jij hebt er zin in! Van de zon word je mega blij en je bedenkt allemaal toffe dingen om te doen. Iets creatiefs past goed bij je deze week.

Boogschutter
23 november – 21 december
Pff, je hebt moeite met die mening van je bestie. Houd je in, morgen vindt ze weer iets anders, dus maak je zeker niet druk om haar gedoe!

Steenbok
22 december – 20 januari
Het is voor jou te druk in huis. Trek je terug op je kamer en kijk je favo serie, dan voel je je weer jezelf worden. Soms heb je dat even nodig.

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk:

Beeld: Archief