Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 16 t/m 22 juni.

Waterman
21 januari – 18 februari
Yes, eindelijk mag je dat ene fashion-item kopen van je ouders. Wie neem je mee om te shoppen? De volgende dag trek je het direct aan: show it!

Vissen
19 februari – 20 maart
Het zonnetje schijnt en iedereen is vrolijk: maar jij verveelt je een beetje. Kop op, bel je bestie of zij een goed idee heeft voor een leuk uitje en ga iets doen.

Ram
21 maart – 20 april
Je lijkt wel een tovenares: van iets simpels maak je iets heel moois! Wie wist dat jij zo’n knutselkoningin bleek te zijn? Maak ook iets liefs voor een ander.

Stier
21 april – 21 mei
Jij hebt een crush op die jongen op school, maar je denkt dat hij jou niet ziet staan. Let op: deze week kan dat heel anders uitpakken. Hallo liefde!

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Jij hebt de hele week zin in ijsjes. Vries een banaan of ander fruit in, en maak er een gezonde slushie van met ijsklontjes. Jammie! Zo kan je elke dag wel ijs op.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jouw humeur wordt bepaald door je playlist. Maak dus een lijst met ‘happy songs’ en zet die op repeat. Of zoek de MEIDEN magazine playlist op.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Die meiden in de klas zeggen iets stoms over jou en dat zit je dwars. Maak je niet druk, morgen is iedereen het weer vergeten en praten ze over iemand anders.

Maagd
24 augustus – 23 september
Jij ziet die boy en weet zeker dat hij vriendjesmateriaal is. Snel ga je op onderzoek uit: waar woont ie, wie zijn zijn vrienden en wat is zijn hobby?

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je bent gek op diertjes, en deze week nog meer dan normaal. Neem extra de tijd om jouw huisdieren of die van anderen te vertroetelen.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Die ene lollige film heb je al honderd keer gezien, maar toch heb je deze week wéér zin om ‘m te kijken. Nodig je friends uit en bak popcorn.

Boogschutter
23 november – 21 december.
Zelfs als het slecht weer is heb je zin om naar buiten te gaan. Binnenzitten ben je mega zat. Ga hoelahoepen of springtouwen. Lol!

Steenbok
22 december – 20 januari
Wat heerlijk: jij bent het zonnestraaltje van jullie gezin deze week. Iedereen die sago is weet je op te vrolijken met jouw gezellige gebabbel.

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk:

Beeld: Archief