Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 9 t/m 15 juni.

Waterman
21 januari – 18 februari
Je hebt geen idee wat je aan moet trekken. De ene dag is het koud buiten, de andere weer warm. Probeer te experimenteren met verschillende laagjes.

Vissen
19 februari – 20 maart
Thuis is de sfeer wat somber en je weet niet zo goed hoe dat komt. Zet een vaasje met bloemen op tafel om je ouders te verrassen. Dat fleurt de boel lekker op.

Ram
21 maart – 20 april
Verliefd zijn is het mooiste wat er is. Maar is het ook wederzijds? Stuur je crush en berichtje en kijk hoe hij er op reageert. Dan weet je het zeker!

Stier
21 april – 21 mei
Oh jee, je bent helemaal natgeregend op weg naar school! Zorg dat je droge kleren in je tas stopt, zodat je niet te hele dag in kleffe kleding rondloopt.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
In het weekend houd je tijd over om iets leuks te doen met je bestie. Nodig haar uit voor een gezellige logeerpartij bij je thuis. Have fun!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je bent een beetje stil deze week. Praat over de dingen die je dwars zitten met je besties. Zij willen je helpen, wat er ook aan de hand is.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
In het park groeien klavertjes vier. Probeer er eentje te vinden en houd hem bij je, misschien levert het iets moois op.

Maagd
24 augustus – 23 september
De sterren voorspellen deze week iets vrolijks! Blijf positief, want de leukste dingen komen je tegemoet in het weekend…

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Awh, je bestie heeft een verrassing voor je. Dat is lief! Doe ook iets voor haar terug om te laten zien hoe dankbaar je bent.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Check een keer de playlist van je vriendinnen. Misschien ontdek je toffe nieuwe muziek die je nog nooit eerder hebt gehoord.

Boogschutter
23 november – 21 december.
Je hebt zin in een lekkere snack maar je wil wel gezond blijven eten. Maak een keer een lekker smoothie of fruithapje. Yum!

Steenbok
22 december – 20 januari
Stuurt je crush een berichtje? Wacht niet te lang met antwoorden en ga een goed gesprek aan! Jongens vinden dat leuk.

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk:

Beeld: Archief