Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 5 t/m 11 mei.

Waterman
21 januari – 18 februari
Eindelijk heb je het perfecte recept gevonden voor je lievelingscupcakes. Je duikt snel de keuken in om te oefenen met bakken. Jummie!

Vissen
19 februari – 20 maart
Durf je het aan om een nieuwe look te proberen? Ga er gewoon voor en maak die afspraak bij de kapper. Iedereen vindt het vast mega stoer!

Ram
21 maart – 20 april
Je hebt je crush al een tijdje niet meer gezien maar je denkt wel iedere dag aan hem. Is het misschien tijd om een keertje af te spreken?

Stier
21 april – 21 mei
Stuur je bestie een keer een lief berichtje op WhatsApp. Van een compliment wordt iedereen vrolijk, toch?

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Oh nee! Er hangen bijna geen hippe dingen meer in je kast. Ga lekker de stad in om nieuwe kleding te shoppen en neem je moeder of je bestie mee.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je wil super graag naar die nieuwe film in de bios, maar je hebt niet genoeg zakgeld. Nog even sparen dus!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Die posters in de nieuwe MEIDEN magazine zijn zó leuk. Je hangt het liefst je hele kamer vol met je favoriete artiesten.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je hebt echt geen idee wat je voor Moederdag moet kopen. Daarom verzin je een knutsel. Iets zelf maken is natuurlijk het allerleukst.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Samen met je bestie plan je een vriendinnendagje. Jullie gaan de leukste series kijken op Netflix. Zorg voor wat lekkere snacks tussendoor.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Het gaat even niet zo lekker op school. Trek jezelf terug in je kamer en zet een muziekje op om te relaxen. Daarna gaat het vast beter!

Boogschutter
23 november – 21 december.
De vakantie ging echt veel te snel. Gelukkig kun je nu al je vrienden en vriendinnen op school weer zien en gezellig afspreken.

Steenbok
22 december – 20 januari
Verveel je je? Vraag je bestie of ze langskomt en ga samen leuke TikTok filmpjes maken. Jullie krijgen vast de slappe lach.

 

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief