Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 21 t/m 27 april.

Waterman
21 januari – 18 februari

Jij hebt even helemaal genoeg van alle berichtjes op je telefoon. Laat je mobiel lekker een dagje thuis en probeer te ontspannen.

Vissen
19 februari – 20 maart

Het is al even geleden dat jij je kamer op hebt geruimd. Koop wat leuke mandjes om je spullen in op te bergen en het ziet er gelijk weer fris uit!

Ram
21 maart – 20 april

Van het mooie weer word jij super vrolijk. Nodig je bestie uit en ga lekker een rondje rolschaatsen of fietsen.

Stier
21 april – 21 mei

Voor je Instagram heb je een paar leuke foto’s gemaakt maar je weet niet welke je moet posten. Laat je vriendinnen de leukste uitkiezen!

Tweelingen
22 mei – 21 juni

Let op dat je je zakgeld niet te snel uit geeft. Je bent aan het sparen voor iets leuks dus hou dat in je achterhoofd als je weer gaat shoppen.

Kreeft
22 juni – 22 juli

Oeps! Je bent vergeten je wekker te zetten. Gelukkig maakt je moeder je op tijd wakker en kom je toch nog op tijd op school.

Leeuw
23 juli – 23 augustus

Iemand die speciaal voor je is verdient deze week wat extra aandacht. Ga een keertje bij hem of haar op bezoek en doe iets leuks samen.

Maagd
24 augustus – 23 september

Je hebt geen zin om de hele dag binnen te zitten. Vraag aan je buurvrouw, oma of tante of je haar hond mag uitlaten, dan kun je lekker buiten lopen.

Weegschaal
24 september – 23 oktober

Onderweg naar school kom je een hoop afval tegen op straat. Je ruimt het op en gooit het vlakbij in een prullenbak. Dat geeft een goed gevoel.

Schorpioen
24 oktober – 22 november

Die ene jongen heeft je mee op date gevraagd maar je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Vraag je moeder of je bestie om advies voor een leuke outfit.

Boogschutter
23 november – 21 december.

Jij en je besties gaan leuke foto’s maken in het park. Jullie hebben sowieso de grootste lol samen als jullie gekke poses proberen.

Steenbok
22 december – 20 januari

Door een slecht humeur heb jij niet zoveel zin om naar school te gaan. Trek snel je favoriete outfit aan om je beter te voelen!

 

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief