Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 3 t/m 9 februari!

Waterman
21 januari – 18 februari
Deze week krijg jij niet zoveel huiswerk op. Yes! Nu heb jij eindelijk eens tijd om iets leuks met je vriendinnen te doen.

Vissen
19 februari – 20 maart
Jouw crush trekt deze week veel op met een meisje. Geen paniek! Misschien zijn ze gewoon goede vrienden en heeft hij stiekem een oogje op jou.

Ram
21 maart – 20 april
Jij bent deze week in een super goed humeur, lucky you! Plan leuke dingen met je besties en je hebt een top week.

Stier
21 april – 21 mei
Het is super druk op school en jij moet nog een hoop doen. Kop op! Zodra je klaar bent heb je weer tijd om leuke dingen te doen.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Oeps! Wanneer jij voor het eerst je nieuwe trui aandoet, knoei je er per ongeluk tandpasta op. Dep het er voorzichtig af en je ziet er niks meer van.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Deze week komt het nieuwe album van Ari uit, yay! Jij kan niet wachten en telt de dagen af. Wanneer het album er is luister jij de hele dag alle liedjes.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jij hebt deze hele week helemaal volgepland met allemaal leuke dingen. Super leuk, maar plan ook wat tijd voor jezelf in. Zo kom je een beetje tot rust.

Maagd
24 augustus – 23 september
Jij hebt geen idee waarom, maar je bent deze week erg happy. Heb je misschien stiekem een crush op die ene knappe boy uit je klas?

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je bestie en jij krijgen deze week enorm de slappe lach en kunnen niet meer stoppen met giechelen. Pas op! Straks stuurt de leraar jullie de klas uit.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Een jongen uit een andere klas geeft jou zomaar een complimentje over je haar. Super lief! Zou hij misschien een oogje op je hebben?

Boogschutter
23 november – 21 december.
Er komt een nieuw meisje in jouw klas en ze is een beetje verlegen. Vraag of ze in de pauze bij jou komt zitten en maak een praatje. Ze is vast super aardig!

Steenbok
22 december – 20 januari
Jouw moeder is deze week een beetje boos. Geef haar een knuffel en doe extra lief tegen haar deze week. Ze is binnen no-time weer opgevrolijkt!