Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 27 januari t/m 2 februari!

Waterman
21 januari – 18 februari
Oh nee! Jij hebt een berg huiswerk terwijl je met je bestie iets leuks zou gaan doen. Probeer je huiswerk zo snel mogelijk te doen, zodat je nog tijd hebt voor je friend.

Vissen
19 februari – 20 maart
Je verveelt je een beetje deze week. Jouw favo serie is net afgelopen en je weet niet wat je nu moet kijken. Maak een paar leuke quizjes op deze site!

Ram
21 maart – 20 april
Jouw bestie kletst opeens wel erg veel met die ene boy. Misschien heeft ze wel een crush! Plan een meidenavondje en vraag haar het hemd van het lijf.

Stier
21 april – 21 mei
Jij bent helemaal klaar met dit koude weer. Laat je bad vollopen of neem een extra lange warme douche om op temperatuur te komen. Heerlijk!

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Op school is het deze week super gezellig. In de pauzes klets je lekker met je vriendinnen en de lessen zijn niet zo saai als anders. Lucky you!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jouw crush geeft jou deze week in de gang een knipoog. OMG! Betekent dit dat hij ook een oogje op jou heeft? Bel je bestie op en bespreek het met haar.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jij luistert al een paar weken elke dag hetzelfde liedje en je kunt er geen genoeg van krijgen. Pas op! Straks krijg je het nooit meer uit je hoofd. 😉

Maagd
24 augustus – 23 september
School is deze week extra vermoeiend. Stom! Verwen jezelf na een lange schooldag met een lekkere reep chocola. Mmmm…

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Oh no! Die ene boy waar jij stiekem een oogje op hebt, heeft verkering met een ander meisje. Kop op, er lopen genoeg andere hunks rond.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Onderweg naar school kom jij in een enorme regenbui terecht. Balen! Zorg dat je een setje noodkleren in je kluisje hebt zitten. Super slim…

Boogschutter
23 november – 21 december.
Jij hebt zin om iets leuks te doen met je vriendinnen. Houd een taartenbakwedstrijd en beslis wie de lekkerste taart heeft. Eet daarna met z’n allen de taarten op!

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij wordt in de les naast een meisje gezet die je helemaal niet zo goed kent. Maak een praatje met haar en probeer haar beter te leren kennen. Ze is vast heel aardig.