Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 30 december  t/m 5  januari!

Steenbok
22 december – 20 januari
Je hebt niet zo’n zin om een film of een serie te kijken. Misschien zijn er nog leuke YouTube filmpjes die je kunt bekijken!

Waterman
21 januari – 18 februari
Jij hebt deze week een good hair day. Maak er gebruik van en post een super mooie Instagram selfie. Winning!

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij bent deze week helemaal happy. Je bent lekker vrij van school en hebt super leuke dingen gepland met je besties.

Ram
21 maart – 20 april
Het is fris buiten en jouw lippen voelen droog aan. Maak of koop een lipscrub en wrijf je lippen er goed mee in, dan zijn ze zo weer zacht.

Stier
21 april – 21 mei
Jouw crush heeft gevraagd of je iets leuks met hem wil doen, yay! Verzin een leuke date en misschien vraagt hij jou nu eindelijk verkering.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Jij zit ergens mee deze week. Bel je beste vriendin op en vertel het haar. Daar zijn beste vriendinnen voor toch?

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je bent enorm verliefd op een jongen uit jouw klas, maar je weet niet of hij hetzelfde voelt. Begin een praatje met hem en kijk hoe hij daar op reageert.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Jij hebt deze week enorm zin om te dansen! Zoek je favo dansnummer op en zet het volume keihard. Nu maar hopen dat de buren niet komen klagen.

Maagd
24 augustus – 23 september
Het is eindelijk kerstvakantie en jij hebt heel de vakantie vol gepland! Neem ook een dagje voor jezelf om tot rust te komen, heerlijk!

Weegschaal
24 september – 23 oktober
OMG! Je hebt afgesproken met die ene knappe boy uit jouw klas. Bereid je goed voor en haal je mooiste outfit uit de kast. Hij valt zeker weten als een blok voor jou.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Er zit opeens een hele akelige puist op jouw voorhoofd, yikes! Probeer er met je handen vanaf te blijven en houd het goed schoon, dan verdwijnt hij vanzelf.

Boogschutter
23 november – 21 december.
Je hebt het al de hele week ijskoud, brrr! Trek laagjes kleren aan en drink veel warme chocolademelk. Dan word je vast vanzelf lekker warm.