Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 16 t/m 22 december!

Boogschutter
23 november – 21 december
Jij droomt deze week over je crush en kunt hem nu niet meer uit je hoofd zetten. Stuur hem eens een berichtje of klets met hem op het schoolplein.

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij bent een afspraak met je bestie helemaal vergeten, oeps! Vertel eerlijk tegen haar dat je er niet meer aan hebt gedacht en plan iets anders.

Waterman
21 januari – 18 februari
Jouw besties en jij hebben al een tijd zin in een slaapfeestje. Kijk je ouders lief aan en en vraag of het volgend weekend kan!

Vissen
19 februari – 20 maart
Het is bijna kerstvakantie en jij kunt haast niet wachten tot je vrij hebt. Doe nog even je best op school, dan is het daarna tijd om te relaxen!

Ram
21 maart – 20 april
Jij verveelt je een beetje deze week. Doe een paar leuke quizjes op de site van MEIDEN of bedenk een tof knutselproject met je besties.

Stier
21 april – 21 mei
Jij komt deze week echt je bed niet uit… Misschien dat je een nieuwe ochtendroutine kunt bedenken, zodat je iets langer kunt blijven liggen!

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Het is enorm koud buiten en jij mist nog een dikke sjaal. Ga shoppen met je besties en als je goed zoekt, kom je jouw droomsjaal tegen!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jij wil al een tijdje aan een nieuwe serie beginnen, maar er komt steeds iets tussendoor. Plan een avond vrij en begin eindelijk aan je serie.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Het is de verjaardag van een vriendin, maar je hebt geen tijd meer voor een kado. Maak een hele lieve bon voor een dagje shoppen, daar zal ze erg blij mee zijn.

Maagd
24 augustus – 23 september
De laatste week voor de kerstvakantie krijg jij nog stapels huiswerk mee van je leraar, balen! Gelukkig is de vakantie al in zicht.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Jij hebt een nieuwe winterjas nodig, maar je weet niet welke hip zijn. Ga met je BFF de stad in of speur op het internet de winter trends.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Plan een beauty avondje voor jezelf om even tot rust te komen. Jij voelt je de volgende dag als herboren!