Wat hebben de sterren deze week voor jou voorspeld? Check het in de MEIDEN weekhoroscoop van 2 t/m 8 december.

Boogschutter
23 november – 21 december

Jouw ouders hebben een leuke verrassing voor jou in petto en ze doen er erg geheimzinnig over. Wie weet kun jij al raden wat het is!

Steenbok
22 december – 20 januari

Tijdens het shoppen kom jij langs een hele toffe uitverkoop en scoor jij een paar afgeprijsde sneakers. Winning!

Waterman
21 januari – 18 februari

De leraren op jouw school zijn allemaal toe aan vakantie en dat is te merken. Misschien kun je een van de leraren opvrolijken door je huiswerk vooruit te maken?

Vissen
19 februari – 20 maart

Jouw bestie zit niet helemaal lekker in haar vel. Vrolijk haar op door samen iets leuks te doen, zoals een knutselmiddag!

Ram
21 maart – 20 april

Maandag doe jij die ene outfit aan waarvan je weet dat jouw crush hem je super vindt staan. Misschien scoor je wel een date…

Stier 
21 april – 21 mei

Dit wordt jouw geluksweek! Plan leuke dingen met vriendinnen en stap eens op die leuke jongen af. Wedden dat hij met je op date wil?

Tweelingen
22 mei – 21 juni

Bak deze week iets lekkers voor je moeder. Jouw mama kookt iedere dag voor je en zal daarom heel blij zijn als jij eens iets voor haar maakt.

Kreeft
22 juni – 22 juli

Een jongen uit jouw klas geeft toe dat hij een oogje op jou heeft. Zie jij hem ook wel zitten? Organiseer een leuke date!

Leeuw
23 juli – 23 augustus

Je BFF komt naar jou toe met een probleem. Geef haar het juiste advies zodat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Jij bent een goede vriendin!

Maagd
24 augustus – 23 september

Jij krijgt deze week een goed cijfer terug voor een vak waar jij normaal niet zo goed in bent. Trakteer jezelf daarom op iets lekkers.

Weegschaal
24 september – 23 oktober

Door het slechte weer buiten zit jij deze week het liefst binnen. Pak een dekentje en zet je favoriete film op, chilling!

Schorpioen
24 oktober – 22 november

Al jouw besties zijn druk deze week en hebben geen tijd om iets leuks te doen. Misschien heeft je broertje of zusje zin om iets met je te doen?