Wil jij weten wat er komende week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN weekhoroscoop voor 29 januari t/m 4 februari.

Stier
21 april – 21 mei
Je zit maar te dagdromen en je kan je niet concentreren op je huiswerk. Er is iets aan de hand, maar je hebt geen idee wat het is. Ben je misschien verliefd?

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Oei, jij voelt je een beetje onzeker. Je bent uitgekeken op je kapsel en je kleren. Geef jezelf op dit soort momenten toch een compliment. Je voelt je er echt beter door!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Brr! Je bent helemaal klaar met de winter. Het is koud en het liefst zat je nu op een tropisch eiland in de zon. Nog even volhouden! De lente komt al in zicht.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Dit weekend verveel je je . Al je vriendinnen zijn niet thuis en je zusje heeft ook nergens zin in. Doe een leuke DIY of bak een lekkere taart om jezelf te vermaken.

Maagd
24 augustus – 23 september
De afgelopen weken zat jij niet zo lekker in je vel, maar daar komt nu verandering in. Door alle leuke die je hebt gepland, voel je weer helemaal blij. Yes!

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Deze week ben je in een creatieve bui. Schilder, schrijf of teken iets. Super leuk om te doen en wie weet ontdek je een nieuw talent.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Als je met iemand afspreekt, heb je het enorm naar je zin. De middag vliegt voorbij. Voor je het weet, is het alweer tijd om opgehaald te worden.

Boogschutter
23 november – 21 december
Je bent helemaal verslaafd aan een nieuw YouTube account. Zorg dat je ook tijd maakt om naar buiten te gaan en met je vriendinnen af te spreken!

Steenbok
22 december – 20 januari
Je hebt mega veel zin om te shoppen, maar je vriendinnen zijn blut. Vraag je zus of nichtje eens om mee te gaan. Jullie hebben zeker een leuke dag.

Waterman
21 januari – 18 februari
Hou je telefoon goed in de gaten. Deze week krijg jij namelijk een bijzonder berichtje dat een lach op je gezicht tovert. Van wie is het?

Vissen
19 februari – 20 maart
De bergen huiswerk stapelen zich maar op. Je werkt super hard om alles af te krijgen. Las af en toe een pauze in om te ontspannen.

Ram
21 maart – 20 april
Wanneer je thuis komt, staat je lievelingseten op tafel. Wat een fijne verrassing! Dit is precies wat je nodig had na een lange schooldag.

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!


Beeld: Archief