Wat staat er deze week voor jou in de sterren? Check het in de MEIDEN week-o-scoop van 4 t/m 10 november.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Je zit niet zo lekker in je vel deze week. Vraag aan je bestie of ze tijd heeft om iets leuks met je te gaan doen. Je voelt je er zeker beter door!

Boogschutter
23 november – 21 december
Ga samen met je moeder de stad in om nieuwe herfst kleding te shoppen. Je kan wel een warme jas gebruiken nu het kouder wordt.

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij vindt het helemaal niet erg dat het nu vroeg donker is. Je vindt het juist super gezellig dat er nu allemaal lampjes buiten hangen.

Waterman
21 januari – 18 februari
Yes! Je moeder maakt deze week jouw lievelingseten. Vraag aan haar of je kan helpen met het bereiden, zodat je het misschien een keer zelf kan maken.

Vissen
19 februari – 20 maart
Jij bent toe aan wat ontspanning. Plan voor jezelf een avondje in om een maskertje op te doen en een leuke film te kijken.

Ram
21 maart – 20 april
Die ene leuke jongen maakt deze week heel vaak oogcontact met jou. Zoek ook vaak oogcontact terug en laat merken dat je hem ziet zitten.

Stier
21 april – 21 mei
Oh nee… Je bent aan het einde gekomen van je lievelingsserie. Vraag aan je vriendinnen of zij nog een leuke serie weten die je kan gaan kijken.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Jouw Instagram pagina kan wel een update gebruiken. Ga samen met je bestie leuke herfst foto’s maken in het park.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Ga deze week een keer langs bij je opa en oma samen met je broertje of zusje. Bij je oma staat altijd een  kopje thee met iets lekkers klaar.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je hebt een beetje last van een herfstdipje. Ga wat eerder naar bed deze week en spreek wat minder af met je vriendinnen zodat je wat meer rust hebt.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je hebt deze week mega veel ruzie met je broertje of zusje. Zorg ervoor dat je een beetje bij elkaar uit de buurt blijft en tel tot tien als je irritaties hebt.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je hebt moeite met dat ene lastige vak op school. Wees niet bang om hulp te vragen van andere mensen. Er staan klasgenootjes te popelen om je te helpen.

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief