Wat staat er deze week voor jou in de sterren? Check het bij de MEIDEN weekhoroscoop van 7 t/m 13 oktober.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je crush draagt een nieuw shirt, geef hem een complimentje! Misschien trek jij hiermee zijn aandacht en zegt hij iets liefs terug.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Er wordt een roddel verspreid over je klasgenootje. Super stom! Vertel het aan haar, zodat ze iets aan het flauwe geklets kan doen.

Boogschutter
23 november – 21 december
Je bestie wilt graag afspreken, maar je hebt super veel huiswerk. Wees eerlijk en zeg dat je echt niet kan. Spreek wel gelijk iets leuks af voor het weekend!

Steenbok
22 december – 20 januari
Je bent niet altijd even lief voor je moeder. Verras haar met een bloemetje of chocolaatjes. Zo laat jij je moeder weten hoeveel je van haar houdt.

Waterman
21 januari – 18 februari
Je hebt deze week niet zoveel zin om de deur uit te gaan. Blijf lekker binnen en nodig je bestie uit voor een sleepover. Super gezellig!

Vissen
19 februari – 20 maart
Deze week heb jij een top humeur! Dansend en zingend kom jij de week door. Er is niets dat jouw blijheid kan veranderen.

Ram
21 maart – 20 april
Jouw kamer hangt vol met posters van je favoriete artiest. Plan samen met je bff een fandag in waarop jullie de hele dag in het teken zetten van jullie favo ster.

Stier
21 april – 21 mei
Jij bent toe aan nieuwe kleding. Vraag je vriendinnen voor een middagje shoppen bij jullie favo winkels. Super leuk!

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Deze week gaat het zonnetje schijnen, ga lekker naar buiten! Houd een toffe shoot met je vriendinnen voor leuke, nieuwe Instagram foto’s.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Jij kan niet wachten tot het herfstvakantie is. Plan vast leuke activiteiten met je bestie, zo kunnen jullie je er samen op verheugen.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Deze week zit je niet zo lekker in je vel. Kop op! Vraag je bff voor een lekker verwen avondje met maskertjes en een toffe film. Vergeet de snacks niet!

Maagd
24 augustus – 23 september
Nog geen plannen voor het weekend? Bak samen met je bestie een lekkere taart en show deze aan je ouders. Geniet allemaal van een heerlijk stukje taart.

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief