Wat staat er deze week voor jou in de sterren? Check het bij de MEIDEN weekhoroscoop van 16 september t/m 22 september.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je bestie voelt zich niet zo lekker. Verwen haar met haar favoriete dingen. Vergeet er niet nog een lief kaartje bij te doen!

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je kan je crush maar niet uit je hoofd zetten. In de klas dwaal je vaak af en denk je aan die super mooie ogen van je boy.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Deze week zit het allemaal even een beetje tegen. Kop op! Voor je het weet is het weer weekend en ben je alles allang weer vergeten.

Boogschutter
23 november – 21 december
Houd je ogen goed open. Misschien kom jij deze week wel jouw droom jongen tegen. Spannend!

Steenbok
22 december – 20 januari
Je hebt ineens super leuke ideeën om met je vriendinnen samen te doen. Plan een slaapfeestje om dit allemaal te bespreken!

Waterman
21 januari – 18 februari
Je hebt super veel zin in de winter. Lekker op de bank een film kijken met een zacht dekentje en warme chocomel. Heerlijk!

Vissen
19 februari – 20 maart
Laat je moeder eens wat vaker weten hoeveel je van haar houdt. Verras haar bijvoorbeeld met een zelfgemaakt kadootje. Super lief!

Ram
21 maart – 20 april
Je zit ergens mee. Zeg eerlijk tegen je BFF wat er aan de hand is. Wat het ook is, jullie komen er samen wel uit! Daar zijn besties voor.

Stier
21 april – 21 mei
Je bestie heeft een laag cijfer gehaald. Vrolijk haar op door samen iets leuks te gaan doen, dan is ze haar slechte cijfer zo vergeten.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Het nieuwe schooljaar heeft je super veel energie gegeven, gebruik dit om iets nieuws te leren! Misschien wilde je altijd al gitaar leren spelen, nu is de tijd!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je twijfelt al eventjes om iets nieuws met je haar te doen. Gewoon doen! Misschien staat het wel super leuk en heb je spijt dat je het niet eerder hebt geprobeerd.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je heb altijd goede ideeën, en die mag je best wat vaker laten horen. Begin eens met het plannen van jullie volgende vriendinnen uitje.

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief