Wil jij weten wat er in de eerste week van het nieuwe jaar voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 8 t/m 14 januari.

Stier
21 april – 21 mei
Nu de vakantie voorbij is, heb jij weer super veel zin om je besties te zien op school. Jullie hebben elkaar al veel te lang niet meer gesproken.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Na kerst en oud en nieuw vind jij het wel tijd om wat gezonder te eten. Met een appel en een banaan ben jij super goed bezig!

Kreeft
22 juni – 22 juli
De winter mag van jou wel afgelopen zijn. Je bent helemaal klaar met de kou. Pak een warm dekentje en ga lekker bij de open haard zitten.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Nu je je crush weer op school ziet, besef je dat het echt tijd wordt om hem mee uit te vragen. Het is spannend, maar als hij ja zegt, ben je blij.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je ouders prikken een datum om wat leuks te doen samen. Gezellig! Maak er een leuke dag van en erger je niet aan kleine dingen.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Je zit niet zo lekker in je vel. Wat jammer! Vraag of je besties langskomen, zij vrolijken je zeker weten meteen weer op.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Help! Je hebt niks leuks om aan te trekken. Ga met je vriendinnen de stad in en shop voor jezelf een nieuwe outfit in de sale.

Boogschutter
23 november – 21 december
Terwijl het buiten koud is, plan jij een beautymiddagje voor jezelf. Doe een maskers op, lak je nagels en verwen jezelf even helemaal.

Steenbok
22 december – 20 januari
Na sinterklaas, kerst, oud en nieuw én je verjaardag ben jij wel even klaar met feestvieren. Jij gaat dit weekend vroeg naar bed.

Waterman
21 januari – 18 februari.
Dit weekend laat jij jouw bakkunsten zien. Je maakt de lekkerste taart ooit. Wie mag er van jouw creatie meegenieten?

Vissen
19 februari – 20 maart
Opvallend: die ene boy uit je klas liked al je Instagram foto’s. Grote kans dat hij jou wel leuk vindt. Stuur hem eens een berichtje.

Ram
21 maart – 20 april
O nee! Soms begrijpt je bestie je helemaal verkeerd. Niet handig! Spreek ergernissen meteen uit, zo krijgen jullie nooit ruzie.

Beeld: Archief