Wat staat er deze week voor jou in de sterren? Check het in de MEIDEN week-o-scoop van 21 t/m 28 oktober.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Je bent deze week erg moe. Plan een verwen avondje in voor jezelf! Een maskertje en je favo serie zijn een goed medicijn.

Boogschutter
23 november – 21 december
Je voelt je rot over iets dat je BFF tegen je heeft gezegd. Praat het uit! Het is zonde om over zoiets kleins boos te blijven.

Steenbok
22 december – 20 januari
Jij bent deze week super blij! Gebruik deze energie om je vriendinnen te verrassen met iets liefs, daar zullen ze vast heel blij mee zijn.

Waterman
21 januari – 18 februari
Je bent een beetje onaardig geweest tegen je ouders. Maak het goed met een lief kaartje om te zeggen dat je van ze houdt.

Vissen
19 februari – 20 maart
Deze week zit vol verassingen voor jou. Houd je ogen goed open, want je weet nooit wat er kan gebeuren!

Ram
21 maart – 20 april
Je hebt al heel lang een crush op die jongen uit je klas. Vraag hem om jou te helpen met je huiswerk. Hij is toch ook zo slim!

Stier
21 april – 21 mei
Je bestie is uitgekeken op haar kleding en vraagt jou om advies. Stel voor om samen te gaan shoppen en zoek leuke outfits voor elkaar uit.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Je hebt het altijd erg druk met school en hebt bijna geen tijd voor je bestie. Spreek een vaste dag in de week af, zodat jullie die altijd vrij kunnen houden voor elkaar.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Je luistert altijd naar dezelfde liedjes en bent op zoek naar nieuwe muziek. Vraag je BFF of zij een tof nummer weet dat jij nog niet kent.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je maakt je druk over je cijfers op school. Geen zorgen, als jij je best doet komt het zeker goed! Vraag je bestie om nog wat tips voor die moeilijke toets.

Maagd
24 augustus – 23 september
Jouw sterren crush heeft een nieuwe foto geplaatst op Instagram. Zucht… wat is hij toch knap! Print het plaatje uit en hang het op je muur als poster.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Van je moeder moet jij nu echt je kamer opruimen! Plan een dagje opruimen in met je besties en zet een leuk muziekje op. Zo is het een stuk minder erg.

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief