Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 2 t/m 8 juni.

Waterman
21 januari – 18 februari
Het is super mooi weer om naar buiten te gaan. Vraag je besties mee naar het park voor een lekkere picknick in de zon.

Vissen
19 februari – 20 maart
Op school krijg je alleen maar goede cijfers! Je werkt hard, maar zorg dat je ook wat tijd maakt om lol te maken met je vriendinnen.

Ram
21 maart – 20 april
Je hebt iets moois gekocht, maar durft het niet te dragen. Trek het gewoon aan naar school, je zult een hoop complimenten krijgen.

Stier
21 april – 21 mei
Deze week is je bestie niet zo vrolijk. Laat haar weten dat je er altijd voor haar bent en doe iets liefs om haar weer op te fleuren.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Tijdens de sportles geef jij alles om al je energie kwijt te raken. Je rent iedereen zo voorbij. Wat ben je goed bezig, zeg!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Baal je na een slechte dag op school? Zet een lekker kopje thee en ga thuis je favoriete Netflix-serie kijken. Ontspanning helpt.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Yes, je hebt weer zakgeld gekregen. Doe het in je spaarpot en maak een plannetje wat je met het geld wil gaan kopen.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je verveelt je heel erg tijdens een verjaardag. Vraag of iemand een spelletje wil doen en maak er toch een gezellige dag van.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Oeps, je maakt deze week een blunder. Maak je niet druk of iemand het heeft gezien en lach er gewoon om. Van je fouten kun je leren!

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Er hangt liefde in de lucht! Deze week ontmoet je een speciaal persoon. Let dus goed op, jouw crush kan zomaar om de hoek komen.

Boogschutter
23 november – 21 december.
Zit je teveel op je telefoon? Laat hem een dagje thuis en ga naar buiten. Van de zon word je veel vrolijker dan van social media!

Steenbok
22 december – 20 januari
Heb je heerlijke koekjes gebakken? Neem ze mee naar school om uit te delen. Dat zal iedereen super lief en lekker vinden.

Meer astrologie?

Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Ook leuk:

Beeld: Archief