Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 19 t/m 25 mei.

Waterman
21 januari – 18 februari
Een ruzie thuis zit je humeur in de weg. Probeer je ouders niet te vermijden maar praat juist met ze om het weer goed te maken. Daar worden jullie allemaal blijer van.

Vissen
19 februari – 20 maart
Heb je zin om iets lekkers te koken vanavond? Ren naar de supermarkt en haal alles in huis voor jouw favoriete recept. Je familie is blij met wat je op tafel zet!

Ram
21 maart – 20 april
Als het regent zit jij de hele dag binnen voor je uit te staren. Wat zit je dwars? Bel een vriendin op om er over te kletsen, dat helpt je vast.

Stier
21 april – 21 mei
Pff… Je hebt geen idee wat je aan moet trekken. De ene dag is het super warm, de andere weer koud. Experimenteer met laagjes kleding over elkaar.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Yay! Je haalt een mega goed cijfer op school. Iedereen is blij voor je, dus wees ook een beetje trots op jezelf. Je hebt er hard voor gewerkt.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Dat nieuwe boek is echt zó spannend. Je leest er iedere avond in, voordat je gaat slapen en binnen no-time heb je hem alweer uit!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Er hangt romantiek in de lucht. Vraag je crush op een subtiele manier om wat extra aandacht. Misschien vraagt diegene je wel mee uit.

Maagd
24 augustus – 23 september
Je bent echt méga blij met je nieuwe schoenen. Ze staan echt leuk bij iedere outfit. Op school krijg je er ook allemaal complimentjes over.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Soms heb je wat beauty-advies nodig. Check handige make-up tutorials op YouTube en oefen met verschillende looks.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Deze week heb je super veel energie. Ga lekker sporten en gooi alles van je af. Heerlijk om zo actief bezig te zijn natuurlijk!

Boogschutter
23 november – 21 december.
Kleding stress! Je garderobe is toe aan een update. Doe alles weg wat je niet meer past. Geef het bijvoorbeeld aan je jongere zusje of je nichtje.

Steenbok
22 december – 20 januari
Je hebt deze week een feestje. Hopelijk zie je die ene leuke jongen weer, waar het vorige keer zo gezellig mee was. Wacht niet te lang met op hem afstappen.

 

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief