Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 28 april t/m 4 mei.

Waterman
21 januari – 18 februari
Je hebt een toffe nieuwe broek gekocht maar nu heb je geen idee welk topje er leuk bij staat. Misschien kun je wat leuke inspiratie halen uit een magazine.

Vissen
19 februari – 20 maart
Ga gezellig buiten sporten met je beste vriendinnetje. Tijdens een rondje hardlopen kun je lekker je hoofd leeg maken en ben je ook nog eens sportief bezig.

Ram
21 maart – 20 april
Het is al even geleden dat je je nagels hebt gelakt. Kies een leuk kleurtje uit om deze week te dragen. Dat ziet er weer vrolijk uit!

Stier
21 april – 21 mei
Jij laat je niet tegenhouden door een buitje. Trek die leuke regenjas aan en stap op de fiets. Nu maar hopen dat je droog op school aan komt…

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Die ene boy geeft je ineens heel veel aandacht. Je vraagt je af of hij je misschien ziet zitten, maar is dat andersom ook zo? Luister naar je eigen gevoel.

Kreeft
22 juni – 22 juli
Verwen je huid deze week eens met een lekker maskertje. Maak er voor jezelf een fijn beauty middagje van. Daar knap je vast helemaal van op!

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je bestie heeft een baaldag. Geef haar elke dag een complimentje, dan voelt ze zich al snel wat beter over zichzelf.

Maagd
24 augustus – 23 september
Ohjee, je bent je afspraak met de kapper vergeten! Zorg dat je de volgende keer je agenda op orde hebt zodat het niet nog eens gebeurt.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Jij hebt het flink te pakken en bent helemaal verliefd op iemand uit je klas. Daardoor ben je er met je hoofd niet helemaal bij. Oeh la la…

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Hey! Je hebt een brief gekregen van een geheime afzender. Ga samen met je bff’s op onderzoek uit naar degene die de brief heeft geschreven.

Boogschutter
23 november – 21 december.
Geen idee hoe je je vrije dag door moet komen? Bel die ene vriendin op die je al lang niet meer hebt gesproken en vraag of ze mee wil naar de stad.

Steenbok
22 december – 20 januari
Op Netflix ontdek je een mega leuke nieuwe serie. Binnen een dag heb je het eerste seizoen al helemaal gezien!

 

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief