Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check nu jouw MEIDEN horoscoop voor 7 t/m 13 april.

Waterman
21 januari – 18 februari
Op een feestje ontmoet je een leuke boy. Jullie spreken af en het blijkt heel erg gezellig. Je hoopt dat hij nog een keer iets leuks met je wil doen.

Vissen
19 februari – 20 maart
Tijd voor een sleepover met je friends. Hou een leuke spelletjesavond en neem allemaal je favoriete spel mee. Jullie hebben echt super veel lol!

Ram
21 maart – 20 april
Oeps… Je hebt je kamer al heel lang niet opgeruimd. Zet een lekker muziekje op en ga aan de slag! Dan is het zo gebeurd.

Stier
21 april – 21 mei
Eindelijk heeft jouw favoriete artiest een nieuw album uitgebracht! Die gaat 100x op repeat, want je vindt de liedjes echt geweldig.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
Je kunt deze week lekker een ochtendje uitslapen en je blijft fijn dat extra uurtje in bed liggen. Het is wel prachtig weer dus vergeet die dag niet om even naar buiten te gaan!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Een goed cijfer op school fleurt jouw humeur helemaal op. Je hebt er super hard voor gewerkt dus je gaat naar de stad om iets leuks voor jezelf te kopen.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Al je favoriete Netflix-series hebben nieuwe afleveringen. Tijd om te bingen! Maar niet vergeten dat je ook nog huiswerk moet maken. Zorg dat je dat eerst doet.

Maagd
24 augustus – 23 september
Een flinke blunder kan jouw week niet verpesten. Ook al heb je pech, je lacht er gewoon om en blijft elke dag positief. Kan gebeuren toch?

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Volgens de sterren heb jij heel veel geluk deze week. Krijg je dan eindelijk waar je al die tijd op hebt zitten wachten? Hou de voordeur in de gaten…

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Jij en je bestie trekken de hele week matching oufits aan. Sommige mensen denken zelfs dat jullie zusjes zijn. LOL!

Boogschutter
23 november – 21 december.
Deze week zul je je niet vervelen want je hebt een creatieve bui. Daarom wil je zo graag iets origineels knutselen. Jij en je bestie maken zelf leuke BFF-armbandjes.

Steenbok
22 december – 20 januari
Als jij en je bestie aan het shoppen zijn in de stad, komt er een super leuke boy langs lopen. Houd je ogen open, misschien kom je hem ergens anders nog een keer tegen.

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief