Wil jij weten wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check jouw MEIDEN horoscoop voor 24 t/m 30 maart.

Waterman
21 januari – 18 februari
Dit wordt een sportieve week voor jou, je voelt je lekker fit. Het is ook nog eens lekker weer, dus je gaat zo vaak als je kunt naar buiten om te fietsen of te skaten.

Vissen
19 februari – 20 maart
Je bent eindelijk in je nieuwe boek begonnen en nu kun je niet meer stoppen met lezen. Hij is zo leuk dat je hem binnen een paar dagen al uit hebt!

Ram
21 maart – 20 april
Jouw bestie heeft je advies nodig over boys. Gelukkig heb jij deze week alle tijd om haar daar mee te helpen, dus plan een avondje om er samen over te praten.

Stier
21 april – 21 mei
Je hebt een baaldag, maar als er iets is wat je op kan vrolijken dan is het wel kleding. Ga lekker een nieuwe outfit shoppen, dan voel je je helemaal lekker in je vel.

Tweelingen
22 mei – 21 juni
De hele week heb je al ontzettende trek in pizza. Doe boodschappen met je bestie en haal ingrediënten om ‘s avonds lekker zelf verse pizza’s te maken!

Kreeft
22 juni – 22 juli
Oh nee! Je gooit per ongeluk je drankje om en nu is je gloednieuwe broek helemaal vies. Gelukkig helpt je moeder met opruimen en heeft ze je broek snel weer schoon gewassen.

Leeuw
23 juli – 23 augustus
Je ontdekt een nieuwe artiest en bent gelijk helemaal fan. De hele dag door draai je de liedjes en je kent er ook al een paar uit je hoofd!

Maagd
24 augustus – 23 september
Handen uit de mouwen! Je bent de laatste tijd van alles kwijt dus je moet nu echt een keer je kamer op gaan ruimen. Met een lekker muziekje op heb je het zo gedaan.

Weegschaal
24 september – 23 oktober
Het liefst heb je deze week even een momentje voor jezelf. Je hebt hard je best gedaan op school. Verwen jezelf met een middagje Netflixen om te ontspannen.

Schorpioen
24 oktober – 22 november
Tijd om je kamer op te fleuren. Je kiest je favoriete posters uit de nieuwe MEIDEN en hangt ze aan de muur. Dat ziet er weer gezellig uit!

Boogschutter
23 november – 21 december.
Je bent tot over je oren verliefd maar je weet niet of hij hetzelfde voelt. Trek de stoute schoenen aan en schrijf hem een brief waarin je vertelt wat je van hem vindt.

Steenbok
22 december – 20 januari
Die nieuwe film is eindelijk uit! Perfect voor een gezellige bestie date. Plan een dag, scoor twee bakken popcorn en kijk de film gezellig samen in de bioscoop. 

Meer astrologie? Check volgende week de nieuwe weekhoroscoop!

Beeld: Archief