Heb je een knappe boy op het oog? Check zijn oren! Die verraden wat voor karakter hij heeft.

Klein
Heeft jouw crush kleine oren? Dan heb je met een serieuze jongen te maken. Vraag hem om hulp bij een schoolproject, daarmee trek je zijn aandacht.

Flaporen
Boys met flaporen hebben een lief karakter. Hij is behulpzaam en luistert echt als jij iets vertelt. Het enige obstakel? Hij wacht tot jij de eerste stap zet.

Naar achteren
Hij staat graag in de spotlights en is zelfverzekerd. Soms kwetst hij mensen per ongeluk met zijn grapjes, maar hij bedoelt het niet verkeerd.

Groot
Nope, jongens met grote oren lopen niet over van het zelfvertrouwen. Wél weten ze precies wat ze willen en ze zijn heel spontaan. Stap gewoon op hem af.

Plat
Serieus zijn is niet zijn sterkste kant. Vind je hem echt leuk? Spreek hem dan aan zonder z’n vrienden erbij. Zo prik je gemakkelijk door de grapjes heen.

Oorbel
Deze jongen is geen meeloper. Hij doet zijn eigen ding, of dat nou ‘in’ is of niet. Hij houdt van meiden met een eigen mening. Wees dus gewoon jezelf!

Verstopt
Verbergt hij zijn oren? Dan heb je met een verlegen tiepje te maken. Maak af en toe een praatje, zodat hij ontdekt hoe leuk jij bent.

Beeld: Disney

Lees ook: 6x Leuke weetjes over de Dolan Twins