Heeft jouw crush je afgewezen of heeft je vriendje het uitgemaakt? Dat is niet leuk. Check hier een aantal tips tegen een gebroken hart.

Huil lekker uit
Soms is even lekker huilen het beste wat je kunt doen als je je rot voelt. Het lucht enorm op en je voelt je daarna een nieuw persoon. Pak die zakdoekjes dus maar vast!

Verwen jezelf
Zet jezelf eens lekker in het zonnetje! Fiets langs de supermarkt en sla een hoop ijs, chocola en frisdrank in. Kruip met een dekentje op de bank en zet je favoriete film of serie aan. Me-time! 

Doe iets leuks
Trommel al je besties op en organiseer een leuke shop- of beautymiddag, jeej! Op deze manier hoef jij even niet te denken aan je gebroken hart en heb je super leuke afleiding.

Wees niet boos 
Natuurlijk is het niet cool als je crush je afwijst of als je vriendje het uitmaakt. Word alleen niet boos! Daar los je namelijk niets mee op en dat is hij ook niet waard. Hij weet gewoon niet wat hij mist!

Praat erover
Blijf niet met al je verdriet zitten. Vraag aan je ouders, BFF of iemand anders die je vertrouwt of ze even naar je willen luisteren. Soms is advies van iemand die er ver vanaf staat het beste!

Meer lezen?

Beeld: 123RF