Oeps! Is je beste vriendin jarig, kan je haar niet gelijk feliciteren omdat je op vakantie bent! Samen met verrassingsplatform Greetz zetten we drie cadeaus op een rijtje waarmee je haar toch een leuke dag bezorgt.

  1. DIY: maak een persoonlijke verjaardagskaart
    Een verjaardagskaartje is natuurlijk altijd leuk. Vooral omdat je deze zelf kunt ontwerpen met eigen foto’s. Zet een selfie van jullie samen op de voorkant en je hebt een gave custom made kaart waarmee je je vriendin zeker weten verrast.

verjaardagskaart

  1. Donuts

Deze zien er zooooo lekker uit! Als die niet op Insta terechtkomen… Bij Greetz kun je donuts vinden in verschillende stijlen en smaken. Dat wordt smullen voor de jarige!

donuts

  1. Lekker douchen of in bad

Is jouw jarige vriendin ook zo iemand die uren in de badkamer blijft hangen? Dan is een fijn welnesspakket misschien wel iets voor haar. Zo kan ze na een drukke dag vol school of sporten lekker uitgebreid douchen of in bad gaan.

beauty

  1. Chocolade met jullie foto

Is jouw bestie ook helemaal gek van chocola? Geef haar dan deze mooie geschenkverpakking van Tony Chocolonely. Extra tof: laat er een foto van de jarige (of jullie tweeën) op zetten. Hoe leuk is dat?! Er zitten zes repen in met verschillende smaken (waaronder die lekkere met karamel en zeezout!). Hoe lang zal ze daarmee doen?

chocolade

Al deze cadeaus vind je bij Greetz. Als je ze vandaag bestelt, worden ze morgen al bezorgd (of op de dag waarop je vriendin jarig is natuurlijk). Ook speciaal: ontwerp zelf het cadeaupapier waarin het cadeautje wordt bezorgd.