Heb jij al gehoord van Disney+? Een soort Netflix met alleen maar Disney films. OMG! Tot 12 november kun je een gratis proefabonnement afsluiten, daarna kost het € 7,- per maand. MM zet de must-sees voor je op een rijtje.

Descendants

Yay! Een film met Dove Cameron in de hoofdrol. Vier kinderen van vier slechteriken uit het Disney-universum krijgen een tweede kans in Auradon. Hun ouders vertellen hun kinderen dat dit dé manier is om alle macht te grijpen. Maar is dit wel wat de kinderen zelf willen?

Plan maar snel een movie marathon met je bestie, want deel 1 en 2 zijn te zien op Disney+.

Annie

Annie gaat over een super stoer meisje dat wordt geadopteerd door een heel rijke man. Hij wilde eigenlijk een jongen adopteren, maar Annie steelt al snel zijn hart. Annie dreigt opnieuw geadopteerd te worden door twee heel onaardige mensen die eigenlijk alleen maar geld willen. Super spannend!

Heb jij deze super leuke film ooit gezien? Kijk hem gezellig met je moeder.

Diary of a Wimpy Kid

De super grappige boeken Het leven van een loser ken je natuurlijk! Maar heb jij de film al gezien? Greg en Rowley gaan naar een nieuwe school. Greg hoopt de populairste jongen van de school te worden, maar is bang dat Rowley hem in de weg staat. Samen beleven ze allemaal gekke en grappige avonturen.

Kijk deze film met je vriendje of je broertje. Dat wordt sowieso lachen!

The Lizzie McGuire Movie

Lizzie haalt haar schooldiploma en gaat met haar klas naar Rome. Ze blijkt op de beroemde Isabella te lijken. Paolo, een knappe en beroemde zanger, ontdekt Lizzie en vraagt haar om in te vallen voor Isabella. Alles lijkt goed te gaan, totdat de echte Isabella ineens verschijnt in Rome. Oh my!

Wedden dat je oudere zus heel graag met je mee kijkt… Girls night!

Frozen

Pak er snel een dekentje bij voor op de bank, want deze film blijft zo leuk! De zusjes Elsa en Anna krijgen met heel veel dingen te maken. De geheime krachten van Elsa, gestorven ouders en een jongen die met Anna wil trouwen, maar is het echte liefde of wil hij eigenlijk koning worden?

Beeld: Disney

Nog meer Disney plezier: