Heb jij vaak dezelfde droom? Of had je vannacht een droom die je niet kon vergeten? Check hier wat jouw dromen kunnen betekenen. 

Tanden

Droom jij vaak dat je tanden uit je mond vallen? Yikes! Het betekent dat jij bang bent om fouten te maken of  een blooper te begaan. Wil je graag een goed cijfer halen voor die toets?

Ruzie

In het echt ben je misschien besties met je friend, maar ‘s nachts droom je dat jullie ruzie hebben. Dit betekent niet dat je eigenlijk boos bent, maar wel dat er iets mis is tussen jullie. Durf je iets niet te zeggen?

Regenboog

Droom jij over een regenboog? Dat betekent je dat hoop hebt op iets moois. Als je verliefd bent betekent het dat jullie goed bij elkaar passen.

Dieren

Als je droomt over een dier, gaat het vaak over jezelf. Droom je over een cute puppy? Dan zit je goed in je vel. Droom je over een eng dier? Dan ben je misschien erg onrustig.

Gat

Val jij in je droom in een gat in de grond? Dat betekent dat je bezig ben met een goed idee, maar dat er nog iets mist. Misschien ben je nog niet helemaal klaar met jouw plan.

Meer lezen?

Beeld: Disney