Vanavond zijn alweer de laatste blind auditions van dit seizoen van The Voice of Holland. Komen er nog veel goede zangers en zangeressen aan?

  1. Niet alleen was deze auditie een enorme verrassing voor de coaches, de Italiaanse vrouw kan ook nog eens mega goed zingen!
  2. Simon zou zo in een boyband kunnen zitten, maar deze auditie heeft hij toch echt alleen gedaan. Hij weet nog net op tijd Waylon te overtuigen van zijn zangkunsten, zodat ook hij een ronde verder is.
  3. De lieve tweelingzusjes Jada en Senna deden in 2016 mee aan The Voice Kids. Leuk om te weten: de tweeling heeft een eigen YouTube kanaal waar ze vlogs en covers van liedjes op zetten.
  4. Wist je al dat O’G3NE meedeed aan The Voice? Tijdens de auditie verpletterden ze de jury met hun super mooie stemmen.
  5. Dit jaar deed er voor het eerst een kandidaat mee aan The Voice met een zelfgeschreven liedje. AΓ―rto schreef het liedje over zijn liefde voor muziek. De jury was enorm onder de indruk van het nummer Tears van AΓ―rto; alle coaches draaiden zich om!

 

Beeld: William Rutten