Wij kennen natuurlijk allemaal die leuke Engelse boybands, maar vraag jij je wel eens af wat meisjes van over de hele wereld naar luisteren? Deze 5 bands zijn helemaal hot, wat vind jij van ze?

 • CNCO
  Wat One Direction voor ons in Europa was, is CNCO voor Latijns-Amerika. De band bestaat uit 5 jongens en meisjes zijn stapelgek op ze!
  Fun Fact: De jongens van CNCO en Little Mix hebben een liedje samen! Wat vind jij hiervan?
 • PrettyMuch
  Deze Amerikaanse boyband is in 2016 opgericht door niemand minder dan Simon Cowell. Simon had ook One Direction opgericht en we weten allemaal hoe groot dat succes was.
  PrettyMuch heeft ook 5 bandmembers en ze zijn echt om van te dromen!
 • BTS
  Deze 7 jongens zijn Zuid-Koreaans en helemaal hot in Aziรซ! Vooral in 2016 zijn ze steeds bekender geworden. Zo bekend zelfs, dat ze al op bezoek zijn geweest bij de Ellen Show.
  Wat vind jij van de groep? Hot or not?
 • FO&O
  FO&O zijn 3 jongens uit Zweden en super getalenteerd! Ze zingen รฉn ze kunnen heel goed dansen. Voor je het weet wil je ook naar Zweden om ze live te zien!
  Met wie van deze 3 hunks zou jij op date gaan?
 • In Real Life
  Nog een band met 5 members. Ook deze band heeft alles wat je van een boyband wil: knappe jongens, leuke liedjes en toffe videoclips. Deze 5 jongens komen uit Amerika en zijn bijna een jaartje samen. Wat vind jij van ze?

Welke band is tot nu toe jouw favoriet en denk jij dat wij iemand hebben gemist, laat het ons dan weten!

Nog meer muziek:

Beelden: YouTube, BrunoPress