Heb jij nog een plekje in jouw agenda over deze kerstvakantie? Pak dan je Minnie oortjes uit de kast en bekijk al je favoriete Disneyfiguren in Disney On Ice.

Met schaatsers van over de hele wereld heeft Disney On Ice dit jaar weer een magische show opgezet. Dit jaar brengt Dory haar vriendinnetje Marlin mee op het ijs en samen laten zij zien hoe belangrijk familie is.Β We hebben de show zelf gezien, en we loved it!

In de show komen Aladdin, The Lion King en Frozen voorbij. Welke Disneyfilms nog meer te zien zijn, verklappen we nog niet πŸ˜‰

Het Disney on Ice team reist met een hele grote groep Europa door. De schaatsers zelf, maar ook de technici en het onderhoudsteam, gaan allemaal mee naar elke show. Zo is overal de show ongeveer hetzelfde en zijn er nooit problemen met het ijs.

De schaatsers zijn natuurlijk mega goed in wat ze doen, maar zodra de kostuums aanmoeten wordt het zelfs voor deze professionals een beetje spannend. Gelukkig gaat dit altijd goed en zweven ze bijna het ijs over.

Verbaas je over de pirouetten, lifts en spannende salto’s! Door de mooie lichten en special effects lijkt het net alsof je in de Dinseyfilm zelf zit en met een beetje geluk zal het zelfs sneeuwen!

Disney On Ice is nog te zien tot 30 december in het Jaarbeursgebouw in Utrecht.

Meer lezen?

Beeld: Β© Disney, Β© Feld Entertainment