1 april komt er weer aan en dat betekent grappen uithalen! Deze vijf grappen zijn heel makkelijk maar super effectief!

 1. Tandpasta oreo’s.
  Is jouw bestie dol op oreo’s? Geef haar dan een tandpasta oreo. Je draait de koekjes van elkaar af en haalt voorzichtig de vanille vulling weg.Β Dan pak je een klein beetje tandpasta (wel wit) en gebruik je dat als nieuwe vulling. Draai de oreo’s weer op elkaar en geef het aan je friend!
 2. Mama?
  Hiervoor heb je de telefoon van iemand nodig. Verander je naam in zijn of haar contactenboekje naar “mam” of “pap” en app je bestie, broertje of wie dan ook prankt met allemaal gekke dingen. Ze zullen vast raar opkijken!
 3. App-hack!
  Als je dan toch de telefoon hebt, prank je besties dan dubbel! Maak een screenshot van de begin pagina van de telefoon. Sleep dan alle apps in een apart mapje zodat er helemaal niks meer op het homescreen staat. Stel dan de screenshot als achtergrond in, en boom: het lijkt net alsof de apps het niet meer doen!
 4. Foto-swap.
  Vervang al je familie foto’s in huis met foto’s van je favoriete hunk. Hoe lang duurt het voordat iemand het door heeft?
 5. Oh oh…
  Hier heb je doorzichtig folie voor nodig. Plak die over de wc-pot (onder de bril) maar zorg ervoor dat er geen kreukels te zien zijn, zodat het net lijkt alsof je gewoon naar de wc kan. Je broertje zal zich vast rot schrikken!

beelden: archief

Nog meer leuke tips:

5x Zo maak jij leren leuker
5x Dit wist jij nog niet over Instagram!