Vandaag is het Nationale Vriendinnendag! MM geeft je tips om iets leuks te doen met je besties op deze speciale dag. Lees snel verder!

Tip 1: Beautymiddag

Trek een comfy outfit aan en trek jullie terug in de badkamer voor een middagje tutten. Kies leuke kleuren nagellak uit en lak elkaars nagels. Je kunt ook je haren krullen of maak vlechten bij elkaar! Ontspan met een lekker masker voor je gezicht en maak er een echte relax-middag van.

Tip 2: Netflixen

Haal snacks en plof neer op de bank. Houd een marathon van jullie favoriete serie of kies een leuke filmreeks uit, bijvoorbeeld jullie lievelingsfilms van Disney. Zorg er voor dat jullie genoeg te drinken hebben en natuurlijk popcorn om de middag vol te houden!

Tip 3: Shoppen

Wat is er nou lekkerder dan een middagje door de stad slenteren op zoek naar nieuwe outfits. Samen met je besties bezoeken jullie je favo kledingwinkels en tussendoor kun je natuurlijk altijd ergens een ijsje of een milkshake halen.

Tip 4: Klimbos

Voor de stoere vriendinnen is een bezoekje aan een klimbos een super leuk idee! Bekijk samen met je ouders welk klimbos het dichtst bij jullie in de buurt is. Zorg dat je broodjes smeert en meeneemt voor de lunch. Maak er samen een actieve dag van, lekker in de buitenlucht!

Tip 5: Knutselen

Pak de MEIDEN LZD special erbij en hou een creatieve knutselmiddag met je besties. Je kunt bijvoorbeeld je eigen armbandje knutselen. Of duik samen de keuken  in en bak een regenboogtaart! Zo kun je een hele middag met je vriendinnen doorbrengen zonder dat je je verveelt.

Klik hierboven om te shoppen!

Beeld: Chantal Antonides

Nog meer leuke tips?