De feestdagen komen er aan, dat betekent heel veel kado’s inpakken! Met deze tips leer je jouw kado’s super mooi te maken. Verras jouw familie en besties met de mooiste creaties.

Pakpapier

Kies dit jaar niet voor standaard inpakpapier, maar ga eens voor een leuke print. Er zijn op dit moment super veel leuke rollen pakpapier in de winkels te vinden, waarmee jij jouw kadootjes helemaal opvrolijkt. Ga voor schattige rendieren, een glitter laag of kies voor een winterse print.

Lekker Zelf Doen

Wil jij jouw kadootje persoonlijk maken? Maak dan jouw eigen pakpapier! Koop een simpele rol met bruin papier, en een set met winterse stempels, zo creΓ«er jij heel makkelijk je eigen print. Super tof!

Vergeet de strik niet

Jouw pakje is natuurlijk niet af zonder een mooie strik. Heb je een drukke print op je pakpapier, ga dan voor een simpele kleur lint, zoals wit of rood. Wil jij helemaal uitpakken, kies dan voor een glitter strik!

Helemaal anders

Heeft jouw kadootje een onhandige vorm? Haal dan eens een mooie doos of een leuk tasje om jouw kadootje in te geven. Gebruik hierbij fleurig vloeipapier om de tas of de doos op te vullen.

Extra fun

Om je pakje extra op te leuken, kun je toffe winterse items gebruiken als versiering. Denk bijvoorbeeld eens aan dennentakjes, kleine kerstballen of een mooie veer.

Heb je echt even geen inspiratie? Op Pinterest zijn super veel mooie voorbeelden te vinden van ingepakte pakjes.Β Check deze voorbeelden eens:

Ook leuk:

Beeld: Instagram, 123RF