Welke films en series moet jij echt nog een keertje zien? Bekijk onze tips voor een avondje Netflix.

The Last Summer

Deze gloednieuwe zomerse movie met hottie KJ Apa moet je echt gezien hebben! De film gaat over Griffin en zijn klasgenoten die na de zomer allemaal ergens anders gaan studeren. Op het laatste schoolfeestje ontmoet hij Phoebe. Samen brengen ze veel tijd door in de zomervakantie. Tijdens de zomer ontdekken Griffin en zijn vrienden hoeveel ze in korte tijd kunnen veranderen.

Vrije Teugels

Ken jij deze spannende serie al? De 15-jarige Zoe, gespeeld door Jaylen Barron, gaat in de zomer naar een eiland vlak bij de kust. Ze verblijft in een huisje op het platteland. Ze maakt kennis met de bewoners van het eiland en ontmoet een mysterieus paard waar ze een bijzondere band mee opbouwt. Het is echt een serie voor paardenliefhebbers, maar ook als je van spannende verhalen houdt moet je het zeker checken!

The Perfect Date

Plan snel een vriendinnenavondje, want deze film is alles wat je nodig hebt. Noah Centineo speelt in deze movie de rol van Brooks. Hij wil geld verdienen om naar zijn favoriete school te kunnen en verzint samen met zijn beste vriend een app waarmee meisjes hem mee kunnen nemen op date. Maar dan wordt hij verliefd op een van zijn dates…

Wist je dat… Riverdale ster Camila Mendes ook een rol heeft in deze film? 

Gossip Girl

Dit blijft een heerlijke meidenserie om te zien. Er zijn genoeg afleveringen om lekker te bingewatchen. Het gaat over een groep meiden die samen op school zitten in New York. Dan komt er een website gemaakt door ‘Gossip Girl’. Die verspreidt allerlei roddels via sms’jes. Komen de meiden er achter wie Gossip Girl is?

Atypical

Deze serie gaat over Sam, een jongen met autisme. Hij wil heel graag een vriendin en vraagt zijn beste vriend en zijn zus daarbij vaak om hulp. Daardoor komt hij vaak in ongemakkelijke situaties terecht. Gelukkig weet zijn familie precies hoe ze daar mee om moeten gaan. Van deze serie krijg je echt een goed gevoel. Leuk om samen met je ouders te kijken!

Beeld: Brunopress

Meer films en series: