Door het programma Dance Dance Dance krijg jij danskriebels. Gelukkig kan je niet alleen op zaterdag naar goede dansers kijken: check de leukste dansfilms op Netflix.

Step Up
OMG! Er zijn 5 delen van Step Up op Netflix. Hier gaat deel 1 over:
Tyler krijgt een taakstraf en moet gaan schoonmaken op een dansschool. Daar danst Nora. Opeens breekt haar danspartner zijn enkel, waardoor Nora op zoek moet naar een nieuwe partner.

Dance-off
In deze film gaan twee getalenteerde dansgroepen de strijd aan om een prijs van 25.000 dollar te winnen. Brandon zit in de ene groep, maar zijn vriendinnetje Jasmine zit in de andere…

1 Chance to dance
Gabby komt op een nieuwe school en vindt het lastig om vrienden te maken. Gelukkig is er binnenkort een danswedstrijd, dus besluit ze om mee te doen.

Dansen op de vulkaan
Maarten houdt ontzettend van dansen. Hij heeft alleen één probleem: hij heeft een stofwisselingsziekte. Hij laat zich door niets tegenhouden en houdt zijn ziekte geheim. Hoe lang houdt hij dit vol?

Lift me up
Een meisje verliest haar moeder, waardoor ze alleen achterblijft bij haar stiefvader. Hun band loopt niet zo lekker, maar gelukkig vindt ze een uitweg in dansen.

Beeld: