Gebruik jij deze handige en toffe apps al? Check snel onze tips en download ze op je telefoon!

We Heart It
De mooiste achtergrondjes voor je telefoon vind je op We Heart It. Ook staan er mooie quotes. Gebruik bijvoorbeeld een mooie natuurfoto als wallpaper op WhatsApp. Doe inspiratie op en zoek gifjes en quotes van je favo film of serie. Download de app en zoek op de thema’s die jij het leukst vindt!

Wunderlist
De app Wunderlist is mega handig. Je kunt er to do-lijstjes en verlanglijstjes in maken en dan afvinken. Ook kun je meldingen instellen op je mobiel zodat je nooit meer iets vergeet. Plus, het ziet er echt vrolijk uit met verschillende kleuren, geluiden en thema’s.

Fashion Story
Zin om een spelletje te spelen? Zet dan Fashion Story op je telefoon! In deze game ben je de eigenaar van een kledingwinkel. Je deelt hem helemaal zelf in met kledingrekken en leuke accessoires. Geef kleding aan je vriendinnen en kom steeds een level verder om je winkel uit te breiden.

Netflix
Deze app mag natuurlijk niet ontbreken. Verveel je nooit meer onderweg en download een aflevering van je favoriete serie. Moet je lang in de trein of het vliegtuig zitten? Dan kan je ook een gezellige film downloaden.

Huji
Je kunt natuurlijk de gewone camera van je telefoon gebruiken maar met Huji maak je het net een beetje specialer. Maak een foto in de app en hij ontwikkelt net als een oude analoge camera. Hij voegt zelf coole effecten en filters toe aan je foto’s. Echt de perfecte app voor een mooie Instagram-feed.

Beeld: 123RF

Meer toffe ideeën: