Ga jij in de meivakantie mee op MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp? Misschien herken jij daar wel een van deze types. En welke ben jij?

Muzikaal

Deze meid is de hele dag aan het zingen. Van Ariana Grande tot Zara Larsson, zij kan alles! ’s Avonds bij het kampvuur blijkt ze ook nog super goed gitaar te spelen. Gezellig!

Sportief

Dit is het type dat de hele dag rondrent. Ze doet mee met alle activiteiten en is er nog goed in ook! Of het nou gaat om een potje voetbal of een spelletje, iedereen wil bij haar in het team.

Sociaal

Zij is er vooral om nieuwe vriendinnen te maken. En dat kan heel goed op kamp! Deze girl maakt graag met iedereen een praatje en zal er altijd voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Rustig

Het stille meisje kijkt het liefst eerst de kat uit de boom. Ze gaat bij alle activiteiten kijken en helpt graag mee. Aan het einde van de week heeft ze minstens één nieuwe bestie gevonden!

Creatief

Ze houdt super veel van bakken en knutselen. Dan is ze bij het Lekker Zelf Doen kamp op haar plek! Dit meisje kan zich vermaken tijdens alle creatieve activiteiten. Ze neemt ook graag een kijkje in de keuken.

Beeld: Simbo

Wil je mee op het MEIDEN Lekker Zelf Doen kamp?

Klik hier voor meer informatie.