Geen idee wat voor surprise je wil maken? Check deze tips en maak binnen no-time een toffe en originele surprise.

Zo doe je het:

  1. Zoek iets wat goed past bij degene voor wie je een surprise maakt. Denk bijvoorbeeld aan iemands hobby of lievelingsdier.
  2. Is je zus(je) gek van make-up? Maak dan van een lege keukenrol een mega lippenstift. Het enige wat je moet doen is de keukenrol halverwege schuin afsnijden, het kadootje aan de onderkant erin doen en de lippenstift volplakken met de kleuren die je leuk vindt. (vraag hierbij om hulp als je met een scherp mes werkt)
  3. Zorg voor een tof gedicht. Geen idee hoe je dat moet doen? Check dan snel deze tips over hoe je een gedicht maakt.
  4. Maak voor je vervelende broertje een vieze grabbeldoos. Knip een gat in een schoenendoos waar je hand in past. Leg het kadootje in de doos en vul hem verder met ontbijtkoek. Deze prak je met een vork en verdun je met water zodat het net poep lijkt.
  5. Geen zin in een surprise? Spreek met je familie af dat jullie een dobbelspel met elkaar doen. Koop een klein kadootje en spreek regels af bij elk getal van de dobbelsteen. Gooi je bijvoorbeeld drie, dan moet je het geschenkje doorgeven naar links. Je hebt zo dus geen idee wie er met jouw presentje vandoor gaat en wat jij gaat krijgen.