Sommige dingen mogen niet ontbreken in jouw tas. Hieronder een lijstje met dingen die je altijd bij je moet hebben!

Vochtige doekjes 
Vieze handen, vlekken, uitgelopen make-up… in deze situaties komen doekjes zeker van pas! Zorg daarom dat je altijd een pakje vochtige doekjes in je tas hebt zitten. Deze doekjes zijn ook heel lekker om jezelf even op te frissen na een lange dag.

Make-up mini’s 
Wil jij halverwege de dag jouw make-up even bijwerken? Stop een aantal mini make-upjes in een kleine etui en jij ziet er de hele dag on fleek uit! Neem een spiegeltje mee, of gebruik je selfiecamera om je make-up te doen, mega handig!

Haarborstel
Blaast een harde windvlaag jouw haren helemaal door de war? Balen! Stop voortaan een kleine haarborstel in je tas, zodat jij je wilde lokken in bedwang kan houden. Neem ook altijd elastiekjes mee, dan kan je haar altijd in een staart.

Doorzichtige nagellak
Dit is dubbel handig! Gebruik nagellak om je nagels te laten shinen, of om je panty te redden als er een ladder in zit. Doorzichtige nagellak werkt ook als lijm! Super handy om dit altijd in je tas te hebben zitten.

Powerbank
Oh no! Jouw batterij is leeg en je kreeg net een berichtje van die ene knappe boy… wat een pech. Een powerbank is de oplossing! Zo blijf jij 24/7 bereikbaar voor je ouders en mis je geen enkel berichtje van je crush.

Nog meer handige tips?

Beeld: Netflix