In de zomervakantie heb je alle tijd om te logeren met je beste vriendin. MM geeft een paar leuke ideeën om jullie slaapfeestje net iets leuker te maken. Wat ga jij de volgende keer doen met je BFF?

  1. Beauty avond

Wie kan dat nou niet gebruiken? Een hele avond samen met je beste vriendin lekker ontspannen. Sla van tevoren maskertjes in of zoek een leuk recept op internet. Laat je bestie haar mooiste nagellak meenemen, zodat jullie elkaars nagels kunnen lakken.

  1. Kamperen

Zet een tent op in de tuin en ga een nachtje samen kamperen. Zo zijn jullie ook een klein beetje met elkaar op vakantie. Zorg voor lekkere snacks die jullie kunnen opeten tijdens het kletsen in de tent.

  1. Fotoshoot

Trek jullie allerleukste kleding aan en ga thuis foto’s van elkaar maken. Gebruik grappige accessoires tijdens de shoot, zodat de foto’s extra lollig zijn. Tip: vraag aan je moeder of zij leuke foto’s van jullie samen maakt.

  1. Spelletjes avond 

Verzamel alle leuke (bord)spellen die je kan vinden bij elkaar. Jullie liggen binnen no-time dubbel van een potje Twister! Er liggen vast genoeg oude spelletjes in de kast. Daarmee vliegt de avond voorbij!

Handig voor de beauty avond: