Mag de MEIDEN magazine site cookies plaatsen, zodat je de site zo goed mogelijk kunt gebruiken?
Ja, accepteren Nee, weigeren

Ga jij mee op MEIDEN kamp?

      

Ben jij creatief? Dan is dit de vakantie van je dromen! Kom naar het gloednieuwe MEIDEN “lekker zelf doen” kamp. Maak samen met andere meiden coole knutsels, lekkere snacks en geniet volop van het strand en de zon. Dit wil je niet missen!
 

Lekker Zelf Doen
Tijdens dit kamp probeer je de leukste dingen! Maak eenhoorn chocolade, ontwerp je eigen strandlaken en knutsel een beach fotolijstje. Creëer een graffiti kunstwerk op het strand, volg een dansworkshop en proost met een zeemeermin cocktail. Natuurlijk blijft er genoeg tijd over om te relaxen en lol te maken.
 

Het kamp
Het is een super leuk kamp waarbij je zonder je ouders maar met gezellige reisleidsters allemaal toffe activiteiten onderneemt. Tijdens het kamp verblijf je op een gezellige locatie in het bos, maar met de fiets ben je zo op het strand of in het centrum van Bergen. Dé plek voor een echte MEIDEN vakantie.
 

Volg leuke workshops:

  • Maak je eigen maffe milkshake, roze popcorn of een zeemeermin cocktail.

  • Krijg stijl tips en volg de nail-art workshop.

  • Geef slippers een make-over of creëer je unieke ombre-shirt.

  • Ontwerp je eigen badzout of parfum.

 

  
   

 

 

 

 

Boek snel
 

De MEIDEN zomerkampen vinden plaats in de zomervakantie op verschillende data in juli en augustus, en zijn er voor 4 of 7 dagen. Je gaat al op MEIDEN zomerkamp voor slechts € 215,- (vanafprijs).

Meer informatie en boeken?
Klik hier of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl.
 

vol = vol